ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Η «απαξίωση» του Ζιρού (vid)

Article CoverThe "deprecation" of Zirou (vid)

Olivier Zirou does not make his best appearances with France in the World Cup and it seems to have influenced the fans' opinion about him.


The French striker has not managed to find the way to the current World Cup and his appearances are not particularly convincing.

This seems to have a significant impact on the Trilobor world, as the French team's return to the hotel yesterday and the dropout of the coach from the coach's belt to the fans' band expected an unpleasant surprise from the international striker.

Chelsea's high-ranking hunter, as he was in the band of fans who were patiently waiting to be photographed and autographed by French footballers, caught the world's "obsolescence."

In particular, no friend wanted to be photographed or get his autograph, so he left after a little awkward.

Tonight's final, perhaps, is a good opportunity for Zirou to end his "mischief" and make his image in the eyes of the world.

===Η «απαξίωση» του Ζιρού (vid)

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν πραγματοποιεί και τις καλύτερες εμφανίσεις του με την Γαλλία στο Μουντιάλ και αυτό φέρεται να έχει επηρεάσει την γνώμη των φιλάθλων για τον ίδιο.

Ο Γάλλος επιθετικός, δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο τρέχον Μουντιάλ ενώ και οι εμφανίσεις του δεν είναι ιδιαίτερα πειστικές.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει σημαντική  επίδραση στον κόσμο των «Τρικολόρ», καθώς κατά την χτεσινή επιστροφή της γαλλικής ομάδας στο ξενοδοχείο και την αποβίβαση των παικτών από το πούλμαν, στην ζώνη των φιλάθλων περίμενε τον διεθνή επιθετικό μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο υψηλόσωμος κυνηγός της Τσέλσι, καθώς βρισκόταν στην ζώνη των φιλάθλων που περίμεναν να υπομονετικά να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της γαλλικής αποστολής, εισέπραξε την «απαξίωση» του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, ουδείς φίλος ήθελε να φωτογραφηθεί ή να πάρει αυτόγραφό του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έπειτα από λίγο αμήχανα.


Ο αποψινός τελικός, ίσως αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Ζιρού να δώσει τέλος στην «αφλογιστία» του και να φτιάξει την εικόνα του στα μάτια του κόσμου.

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου