ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

«Έκλεισε» Παβάρ για το 2019 η Μπάγερν Μονάχου

"Bayer Munich closed for 2019"

In Bayern Munich, but from 2019 Benjamin Pavor will continue his career, leaving Stuttgart for 35m euros.

Bayern Munich always gets the best in the German championship, and Benjamin Pavor could not be an exception. As the Kicker reveals, the Bavarians agreed to acquire the 22-year-old right-back against 35 million euros, but his transcription is not to be held this season but in the summer of 2019.

Pawar, who is currently in the World Cup with France, moved to Swevey in the summer of 2017 from Lille for 4m euros and last season had 34 innings and a goal.
====«Έκλεισε» Παβάρ για το 2019 η Μπάγερν Μονάχου

Στην Μπάγερν Μονάχου αλλά από το 2019 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεντζαμίν Παβάρ ο οποίος θα αφήσει την Στουτγκάρδη έναντι 35 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν Μονάχου παίρνει πάντα ότι καλύτερο υπάρχει στο γερμανικό πρωτάθλημα και ο Μπεντζαμίν Παβάρ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όπως αποκαλύπτει το έγκυρο Kicker οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ έναντι 35 εκατ. ευρώ με την μεταγραφή του όμως να πραγματοποιείται όχι την φετινή σεζόν, αλλά το καλοκαίρι του 2019. 


Ο Παβάρ, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας,  μετακόμισε στους Σουηβούς το καλοκαίρι του 2017 από την Λιλ έναντι 4 εκατ. ευρώ και την περσινή σεζόν είχε 34 συμμετοχές κι ένα γκολ.  
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου