ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Έτοιμος ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Article CoverAtromitos is ready for the showdown with PAOK

Atromitos finished preparing for the home match against PAOK on Saturday (17.15) for the 26th Super League.


The press release of the Peristeri club for the Friday practice and the mission: Friday's afternoon coaching, which was attended by President Vasilis Betsis, completed the preparation of our team for the game of the Superleague Sourioti game tomorrow with PAOK Municipal Stadium of Peristeri.

After the end of the training our coach Damir Canyadi announced the mission of the race that will start at 17.15.

The following 18 players are: Mirkovic, Gianiotis, Karsalidis, Natsos, Kotsopoulos, Bruno, Ubindes, Sakitz, Kivrakides, Vassilakakis, Dounta, Rissanis, Manson, Digini, Kyriakidis, Bousouladzic, Stronggin and Lazaridis.

With the announcement of the mission, the selected footballers ate in the coaching and departed by coach for the hotel.

Players who are not selected for the match will be trained on Sunday morning at the training center with the rehabilitation trainer, Giorgos Pedoulas.
===Έτοιμος ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17.15), για την 26η αγωνιστική της Super League.

To δελτίο τύπου του συλλόγου του Περιστερίου για την προπόνηση της Παρασκευής και η αποστολή: Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής που έγινε παρουσία του προέδρου Βασίλη Μπέτση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.15.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Κυριακίδης, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης και Λαζαρίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.


Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου