ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Επανέρχεται για Μιραλάς η Γουέστ Χαμ

Ο Κέβιν ΜιραλάςMiralas returns to West Ham

West Ham said he was again considering going to get Kevin Miralas from Everton next summer when his lending to Olympiacos is over.


According to reports, the administration of the "hammers" hopes that the financial requirements of "sweets" will fall in the next few weeks for the granting of the Belgian mid-term.

The player, for his part, has expressed a desire to remain in Olympiacos, who will have contacts with the Everton administration in the near future to find the "golden cut" in the amount of compensation the English team will receive, for the granting of his rights. The same press reports point out that if Piraeus fails to come to an agreement with Everton, West Ham will make its own move to acquire the player.
===Επανέρχεται για Μιραλάς η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ φέρεται να εξετάζει και πάλι το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, το προσεχές καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση των «σφυριών» ευελπιστεί πως οι οικονομικές απαιτήσεις των «ζαχαρωτών» θα πέσουν τις προσεχείς εβδομάδες, για την παραχώρηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού. 


Ο παίκτης από την πλευρά του έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει επαφές με τη διοίκηση της Έβερτον το προσεχές χρονικό διάστημα, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο ποσό της αποζημίωσης που θα εισπράξει η αγγλική ομάδα, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με την Έβερτον, η Γουέστ Χαμ θα κάνει τη δική της κίνηση για την απόκτηση του παίκτη. 
Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου