ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Με Σπανούλη στην Μάλαγα ο Ολυμπιακός, αμφίβολος ο Πρίντεζης

Article CoverWith Spanoulis in Malaga, Olympiacos, doubtful Prince

Vassilis Spanoulis returned to Olympiacos and as he all seems to play in Spain against Unicaja Málaga (30/3, 19:00).
Giorgos Printezis doubtfully, Kostas Papanikolaou knocked out.

The Reds started their preparation for the 29th Euroleague match, which they want very much in their bid for the second place of the regular season.

Yannis Spheropoulos saw his team captain, Vassilis Spanoulis, overcome the problem he had left in the "pts" against Korivio (left Achilles tendonitis) and train normally. Thus, the "Kill Bill" will be ready for the game with Malaga.

Outside training, Giorgos Printezis and Kostas Papanikolaou stayed on Tuesday (27/3). The Piraeus deputy remains doubtful for the match with Hano Platas, while Pap is knocked out due to his knee injury.
===Με Σπανούλη στην Μάλαγα ο Ολυμπιακός, αμφίβολος ο Πρίντεζης

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν θα παίξει στην Ισπανία κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα (30/3, 19:00). Αμφίβολος ο Γιώργος Πρίντεζης, νοκ άουτ ο Κώστας Παπανικολάου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, το οποίο θέλουν πολύ στην προσπάθεια που κάνουν για την 2η θέση της βαθμολογίας της regular season. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον αρχηγό της ομάδας του, Βασίλη Σπανούλη, να ξεπερνά το πρόβλημα που τον είχε αφήσει στα «πιτς» απέναντι στον Κόροιβο (τενοντίτιδα αριστερού αχιλλείου) και να προπονείται κανονικά. Έτσι, ο «Kill Bill» θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Μάλαγα.


Εκτός προπόνησης έμειναν την Τρίτη (27/3) ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών παραμένει αμφίβολος για το ματς με την ομάδα του Χοάν Πλάθα, ενώ ο «Παπ» έχει τεθεί νοκ άουτ, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου