ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

«Σφίγγα» ο Βλαχοδήμος για Μπενφίκα

"Sphinx" Vlachodemos for Benfica

Odysseus Vlahodimos avoided saying anything about his transcription to Benfica on the sidelines of a sports event.

Odysseas Vlachodimos kept the slim fish as he all looks for his forthcoming sale from Panathinaikos to Benfica.

Giving the "present" at a Nike event in downtown Athens for the presentation of Cristiano Ronaldo's new shoe, the international goalkeeper with the Hopes of Germany was asked about the subject but did not want to say the slightest.

Instead, he referred to the event saying "... is a very nice shop in the center of Athens and you find what you want for football. I also like Ronaldo's new shoes. "
===«Σφίγγα» ο Βλαχοδήμος για Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απέφυγε να πει οτιδήποτε για τα περί μεταγραφής του στην Μπενφίκα στο περιθώριο εκδήλωσης αθλητικής εταιρείας. 

Σιγή ιχθύος κράτησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για την όπως όλα δείχνουν επικείμενη πώλησή του από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα. 

Δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση της Nike στο κέντρο της Αθήνας για την παρουσίαση των νέων παπουτσιών του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο διεθνής με τις Ελπίδες της Γερμανίας τερματοφύλακας ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν θέλησε να πει το παραμικρό. 

Αντίθετα, αναφέρθηκε στο event λέγοντας «… είναι ένα πολύ ωραίο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεις ό,τι θες για το ποδόσφαιρο. Μου αρέσουν πολύ και τα νέα παπούτσια του Ρονάλντο». 
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου