ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Live Streaming.15:00 Asteras Tripolis - Chania Kissamikos 2-1 (vids),Live Streaming.15:00 Trikala FC - Atromitos 1-1 (vids) Greece - Cup Eastern European Time

Article CoverAsteras Tripolis - Kisamikos 2-1 (vids)

Asteras Tripolis defeated Kissamos 2-1 at "Theodoros Kolokotronis" and entered the ... game to qualify for the next round of the Cup.

The Arkadians had no margin either for a draw after the defeat by Olympiacos in the first game and given that the Cretans already had a three-pointer from their victory over the Acharnaic.

A bad game was made in the first half with the hosts having possession of the ball and the initiative of the moves but not being threatening. Many mistakes for both teams, with Asteras hunting more goals.

In the 26th minute, Kyriakopoulos took the center from the left, the Dukicas caught the shot, but the ball ended in the lap of Lazaridis. Four minutes after Kyriakopoulos made a strong shot outside the area, he again did not threaten the Kissakis outbreak.

Against the flow of the fight, in which only the Arcadians made some phases, Igor had to shoot Doughra in the 40th minute, Xydas played it well and made it 0-1.

The home team's response came at 44 'when Mindida made a nice pretense, pulled the center to Triantafyllopoulos and he caught the strong head. Lazaridis blasted the ball and left in the keeper's whartial jersey. 1-1.

Asteras wanted the victory at all costs and went stronger in the second half. In 55 'Kaltsas quickly came out, had room and shot the left, but Lazaridis was on hand.

At the 58th minute Kaltsas crossed the ball, the ball hit Arnautoglu's outstretched hand, the referee incorrectly did not point the penalty shootout.

The hosts kept pushing and in the 64th minute the Dukic with a nice cross shot defeated Lazaridis, who failed to hold the ball, and he made it 2-1.

Pantelidis' players then seemed to be hunting for the third goal to "lock" the victory and they could hit it in the 80th minute when Kaltsas made nice crosses, Manias made the head but he did not find a goal.

The composition of the groups:

Asteras Tripolis (Savvas Pantelidis): Athanasiadis, Kyriakopoulos, Silva, Triantafyllopoulos, Selin, Duntou (46 'Iglesias), Mounaphos, Mantyda, Doukikas (66' Manias), Kalasas, Tsonos (75th Tsoukalas).

Kisamikos (Giorgos Petrakis): Lazaridis, Arnaoutoglou, Pantelakis (63 'Markopoulos), Toli, Ziulis, Seliniotakis, Gkinis, Xydas, Vrettos (75' Apostolidis), Batist, Dagras (71 Nicoltsis).

Referee: Evangelos Manouchos (link to Argolida).

The score of the 5th group

1. Olympiacos 6

2. Kissamos 3

3. Asteras Tripolis 3

4. Aharnaic 0

View Match Goals:
===Αστέρας Τρίπολης - Κισσαμικός 2-1 (vids)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Κισσαμικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και μπήκε στο... παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες δεν είχαν περιθώριο ούτε για ισοπαλία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την 1η αγωνιστική και με δεδομένο ότι οι Κρητικοί είχαν ήδη ένα τρίποντο από την νίκη τους επί του Αχαρναϊκού. 

Κακό παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίωρο με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί. Πολλά τα λάθη και για τις δύο ομάδες, με τον Αστέρα να κυνηγά περισσότερο το γκολ.

Στο 26ο λεπτό, ο Κυριακόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Δουβίκας έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λαζαρίδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κυριακόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και πάλι δεν απείλησε την εστία του Κισσαμικού.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, στον οποίο μόνο οι Αρκάδες έκαναν κάποιες φάσεις, στο 40ο λεπτό ο Ίγκορ έκανε πέναλτι στον Ντάγκρα, ο Ξυδάς το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 44’ όταν ο Μαντίντα έκανε ωραία προσποίηση, έβγαλε τη σέντρα στον Τριανταφυλλόπουλο και αυτός έπιασε τη δυνατή κεφαλιά. Ο Λαζαρίδης απέκρουσε, η μπάλα βρήκε και στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Αστέρας ήθελε πάση θυσία τη νίκη και μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’ ο Καλτσάς βγήκε γρήγορα στην κόντρα, είχε χώρο και έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά ο Λαζαρίδης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 58ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Αρναούτογλου, ο διαιτητής λανθασμένα δεν υπέδειξε το πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 64ο λεπτό ο Δουβίκας με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λαζαρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, και έκανε το 2-1.

Οι παίκτες του Παντελίδη έδειχναν στη συνέχεια να κυνηγούν και το τρίτο γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη και θα μπορούσαν να το πετύχουν στο 80ο λεπτό, όταν ο Καλτσάς έβγαλε ωραία σέντρα, ο Μανιάς έκανε τη σκαστή κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66’ Μανιάς), Καλσάς, Τόνσο (75’ Τσουκαλάς).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75’ Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71’ Νικόλτσης).

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (σύνδεσμος Αργολίδας).

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Ολυμπιακός 6

2. Κισσαμικός 3

3. Αστέρας Τρίπολης 3

4. Αχαρναϊκός 0 

Δείτε τα γκολ του αγώνα: 

=== Τρίκαλα - Ατρόμητος 1-1 (vids)
Article Cover
Ο Ατρόμητος κινδύνευσε να απωλέσει το αήττητο της φετινής σεζόν, ωστόσο με γκολ του Μανούσου η ομάδα του Κάναντι ήρθε ισόπαλη 1-1 με τα μαχητικά Τρίκαλα στον μεταξύ τους αγώνα για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε ένα αρκετά ποδοσφαιρικό σκηνικό διεξήχθη η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων για τον 4ο όμιλο, ενώπιον περισσότερων από 4.000 φιλάθλων με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν να τους αποζημιώσουν.

«Φρενήρης» ρυθμός με το... «καλημέρα»

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε τρεις καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες που έδειξαν από νωρίς την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν και να επιτεθούν.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βασιλείου αρχικά να μην μπορεί να γυρίσει την μπάλα και στην συνέχεια να βλέπει τον κίπερ Αποστολίδη να σταματάει την ενέργειά του. Ακολούθησε στο αμέσως επόμενο λεπτό προσπάθεια του Μανούσου, ωστόσο ο Αποστολίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Τα Τρίκαλα «ξεμύτισαν» με τον Τσίπρα στο 4΄ να υποδέχεται την μπάλα σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, αλλά το γεγονός πως βρισκόταν με πλάτη στην εστία δυσκόλεψε την απόπειρά του και το γύρισμα που έκανε δεν ανησύχησε τον Μίρκοβιτς.

Στα... χνάρια του Μίρκοβιτς ο Γιαννιώτης

Πέρασε πολλή ώρα μέχρι να απειλήσει ξανά κάποια ομάδα, με τον Ατρόμητο στο 17' να το κάνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες και στο 21' με νέο σουτ του Αργεντινού.

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο ανήκε στα Τρίκαλα, όταν ο Καπός βρέθηκε στο 27' σε θέση τετ α τετ από ασίστ του Τζόκιτς, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μίρκοβιτς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με τον Μίλιεβιτς χωρίς αποτέλεσμα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ στο 0-0, με τον Ουάρντα να αποτυγχάνει στο 41' να βρει δίχτυα και το αποτέλεσμα να κρίνεται «φτωχό» βάσει των ευκαιριών.

«Χτύπημα» στον Ατρόμητο από... δικό του παιδί

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Κατόπιν εκτέλεσης φάουλ του μετρ των ασίστ Γκόλια, ο Καρασαλίδης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του βάζοντας τέλος στο ανέπαφο της εστίας του Ατρομήτου για επτά συναπτά ματς και συνολικά 690 λεπτά.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου μάλιστα αφιέρωσαν το γκολ στον Σιαλμά που υπέστη ρήξη χιαστών, κρατώντας μία φανέλα του έμπειρου επιθετικού των «σακαφλιάδων».

Έδωσε την λύση ο Μανούσος

Ο Ατρόμητος προσπάθησε άμεσα να απαντήσει, όμως στο 59' ο Αποστολίδης με εξαιρετική επέμβαση και ριφλέξ απομάκρυνε σουτ του Ουάρντα, ενώ στο 64' ο Ουμπίδες αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Νέα ευκαιρία για την αθηναϊκή ομάδα στο 71' με τον Ντάουντα να σουτάρει και τον Αποστολίδη να απομακρύνει.

Η κυριαρχία του Ατρομήτου δικαιώθηκε στο 74' όταν κατόπιν άρτιας συνεργασίας, ο Ντάουντα τροφοδότησε τον Μανούσο και ο τελευταίος προ κενής εστίας σημείωσε το 1-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος πίεσε για το γκολ της ανατροπής το οποίο ωστόσο δεν ήρθε με το τελικό 1-1 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Με το αποτέλεσμα αυτό, Τρίκαλα και Ατρόμητος ανέβηκαν στους τέσσερις πόντους και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου, με την Κέρκυρα να έχει τρεις πόντους και να... «καραδοκεί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου ο Ατρόμητος φιλοξενείται από την αδιάφορη Σπάρτη, ενώ τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν την Κέρκυρα εντός έδρας.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) 
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Παγουράς (Βοιωτίας) 
4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Καπός (67' Ντίνας), Γροντής (55' Τόμιτς)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας (46' Ντάουντα), Νάτσος, Οριόλ, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Βασιλείου (65' Μπαστακός) 
===Trikala - Atromitos 1-1 (vids)

Atromitos was in danger of losing the unbeaten season this season, but with Manousos' goal, the team of Kandants came to a 1-1 draw with the fighters of Trikala in their match for the second Greek Cup.

In a fairly sociable backdrop, the Trikala Municipal Stadium was held for the 4th group, before more than 4,000 fans with the two opponents trying to compensate them.

"Freren" rhythm with ... "good morning"

The start of the game had three good chances for both teams who showed early their intention to create and attack.

Atromitos was the one who threatened first only in the first minute with Vasileios initially unable to turn the ball and then see Kim Apostolides stopping his energy. Manusu succeeded in the next minute attempt, but Apostolidis with a double attempt blocked the ball.

Trikala "defeated" with Tsipras at 4 to welcome the ball to an advantage in the area but the fact that he was back in the home made his attempt difficult and the turn he did did not worry Mirkovic.

In the ... footsteps of Mirkovic Yanniotis

It took a long time to threaten a team again, with Atromitos in the 17 'to do it with a direct run of the Ubuides and 21' with a new shot of Argentina.

The biggest moment of the first half was however in Trikala, when Capos was in the 27th position as a Jokitz assistant, but he failed to win Mirkovic. In fact, the hosts threatened again with Miljevic without result.

The half-time was scored without a score of 0-0, with Urda failing 41 to find nets and the result being judged to be "poor" on the occasion.

"Hit" in Atromitos from ... his own child

The second 45 minutes started ideally for the home team. After executing a foul of the assistant Gólia, Karasalidis sent his ball in the net of his team and finally put in the innocence of Atromitos for seven consecutive matches and a total of 690 minutes.

The players of Sotiris Antoniou even devoted the goal to Sialma, who suffered a rupture of the kinsmen, holding a jersey of the experienced aggressor of the "jackals".

Manousos gave the solution

Atromitos immediately tried to answer, but in 59th Apostolides with an excellent intervention and a rifle removed a shot of Warda, while in 64 'Umpides missed an advantageous position. New opportunity for the Athenian team in 71 'with Duda to shoot and Apostolides to move away.

Atromitos 's dominance was justified in the 74' when after a good co-operation, Dounta fired Manouso and the last one before a vacant outbreak scored 1-1.

In the remaining minutes of the game, Atromitos pushed for the goal of overturning but he did not come with the final 1-1 reflecting the race's image.

With this result, Trikala and Atromitos climbed to four points and are at the top of the 4th group, with Corfu having three points and ... lurking for the qualifying in the next round. Everything will be judged in the last game where Atromitos is hosted by indifferent Sparta while Trikala face Corfu at home.

Referee: Lamprou (Evia)
Assistants: Prion (Evia), Pagouras (Viotia)
4th: Michaelides (Viotia)

Trikala (Antoniou): Apostolidis, Panos, Golias, Vertzos, Kotsonis, Andreopoulos, Djokic, Miljevic, Tsipras, Capos (67 'Dina)

Atromitos (Kandantsi): Mirkovic, Karasalidis, Chatzisiaias (46 'Dounta), Natsos, Oriole, Zissopoulos, Urbits, Manousos, Kyriakidis,
===
Πηγή: SDNA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου