ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ανέτοιμος ο αγωνιστικός χώρος στο «Γουέμπλεϊ»

Unpredictable racing site at "Wembley"

Everything but ideal will be the "Wembley" lawn for the English match with Slovenia after last Sunday's game for the NFL.

London's "gem" hosted the Miami Dolphins against the New Orleans Saints, with the need to differentiate the distinct lines of the field, placing the two teams' marks on the grass, and of course causing the damage.

The team's staff tried to correct the baddies and properly prepare the match for the England match but, as the Daily Mail points out, it will not be in perfect shape after a few days of the NFL .
===Ανέτοιμος ο αγωνιστικός χώρος στο «Γουέμπλεϊ»

Κάθε άλλο παρά ιδανικός θα είναι ο χλοτάπητας του «Γουέμπλεϊ» για την αποψινή αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σλοβενία, έπειτα από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής για το NFL.

Το «στολίδι» του Λονδίνου φιλοξένησε την αναμέτρηση των Miami Dolphins απέναντι στους New Orleans Saints, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να διαφοροποιηθούν οι διακριτές γραμμές του αγωνιστικού χώρου, τα τοποθετηθούν τα σήματα των δύο ομάδων στο γρασίδι, ενώ φυσικά προκλήθηκε και η σχετική φθορά.

Το υπαλληλικό προσωπικό του γηπέδου προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να προετοιμάσει κατάλληλα τον αγωνιστικό χώρο για το ματς της Αγγλίας, όμως, όπως τονίζει η «Daily Mail», δεν θα είναι σε άριστη κατάσταση, αφού μεσολάβησαν ελάχιστες μέρες από το ματς του NFL.  

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου