ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ

Live Skcorer

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Απουσίαζε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βλαχοδήμος

Απουσίαζε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο ΒλαχοδήμοςVlachodimos was absent from Panathinaikos' coaching

Ulysses Vlachodimos was not found today in Panathinaikos' training and it is very likely that during the day he will be in Portugal for the final contact with Benfica.

Very close to agreeing with Benfica is Odysseus Vlachodimos, since the discussions between the player, the "Eagles" and Panathinaikos are at an advanced stage.

Vlahodemos was not found today in the "green" training in Koropi, and this strengthens the scenarios that want the player to travel to Lisbon to formally complete the transcription.

It is not excluded that, since the player is absent from training, he will find himself in Portugal even during the day to discuss the details of his transcription with Benfica.
===Απουσίαζε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βλαχοδήμος

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και είναι πολύ πιθανό μέσα στη μέρα να βρεθεί στην Πορτογαλία για τις τελικές επαφές με την Μπενφίκα. 

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Μπενφίκα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αφού οι συζητήσεις μεταξύ του παίκτη, των «αετών» και του Παναθηναϊκού είναι σε προχωρημένο στάδιο. 

Ο Βλαχοδήμος, δεν βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση των «πρασίνων» στο Κορωπί και αυτό ενισχύει τα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να κάνει ταξίδι στη Λισαβόνα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα, από τη στιγμή που απουσιάζει από την προπόνηση ο παίκτης, να βρεθεί στην Πορτογαλία ακόμα και εντός της ημέρας, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του με την Μπενφίκα. 

Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου