ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Απορρίπτει τη Λίβερπουλ ο Σεσενιό

Liverpool rejects the Sesenio

The decision to stay in London, losing Liverpool's interest, is allegedly taken by Fulham's young ace, Ryan Chesenio. In the "corner" and Tottenham.

Resident London wants Ryan Chesinio to remain.

The 17-year-old, who made Fulham's "run-off" this season in Championship, does not seem to be of particular interest to Liverpool, which in turn has it in her transcription list.

For their part, the queakers will probably "tie" the new ace with the new contract, at the same time that Tottenham wants to tempt him, since he wants to stay in the capital.
====Απορρίπτει τη Λίβερπουλ ο Σεσενιό

Την απόφαση να παραμείνει στο Λονδίνο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, φέρεται να έχει πάρει ο νεαρός άσος της Φούλαμ, Ράιαν Σεσενιό. Στη «γωνία» και η Τότεναμ.

Κάτοικος Λονδίνου θέλει να παραμείνει ο Ράιαν Σεσενιό. 

Ο 17χρονος, ο οποίος έκανε το «ξεπέταγμα» με τη Φούλαμ τη φετινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Λίβερπουλ, η οποία με τη σειρά της τον έχει στη μεταγραφική της λίστα. 

Από την πλευρά τους, οι «κότατζερς» πιθανότατα θα «δέσουν» με νέο συμβόλαιο τον νεαρό άσο, την ίδια ώρα που η Τότεναμ προτίθεται να τον δελεάσει, από τη στιγμή που και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην Πρωτεύουσα. 

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου