ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ασομπαλόνγκα για αντι-Γκρέι θέλει ο Ντάις

Assyallonga for anti-Gray wants Dacian

Nottingham's striker Brietz Asoballonga wants Burnley to get in case Andre Grea leaves for Everton.

The 24-year-old Congolese is the personal choice of the "quirec" coach, Donald Dasis, to replace the English striker if the rumored "flirt" with Everton is a "marriage."

Besides, the two men are quite well known, as Assamallonga made his debut with Walt Disney in March 2012, coaching Daci.

Force will reasonably talk about twice as much as what he paid to get it from Peterborough (£ 5.5 million), while beyond Burnley, Middlesbrough has also shown interest in Gary Mock.
===Ασομπαλόνγκα για αντι-Γκρέι θέλει ο Ντάις

Τον επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπριτ Ασομπαλόνγκα, θέλει να αποκτήσει η Μπέρνλι σε περίπτωση που ο Αντρέ Γκρέι αποχωρήσει για την Έβερτον. 

Ο 24χρονος Κονγκολέζος είναι προσωπική επιλογή του προπονητή των «κλάρετς», Σόν Ντάις για να αντικαταστήσει τον Άγγλο επιθετικό σε περίπτωση που το φημολογούμενο «φλέρτ» με την Έβερτον καταλήξει σε «γάμο». 

Εξάλλου, οι δύο άνδρες γνωρίζονται αρκετά καλά, αφού ο Ασομπαλόνγκα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Γουότφορντ τον Μάρτιο του 2012, με προπονητή τον Ντάις. 

Η Φόρεστ λογικά θα συζήτησει ένα ποσό περίπου διπλάσιο από εκείνο που πλήρωσε για να τον αποκτήσει από την Πίτερμπορο (5,5 εκατομμύρια λίρες), ενώ πέρα από την Μπέρνλι, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μίντλεσμπρο του Γκάρι Μονκ. 

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου