ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μουρίνιο: "Μόνο από παίκτες της Τσέλσι, η ενδεκάδα της Premier League"


http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μία ημέρα μετά τη σπόντα κατά της Άρσεναλ "ξαναχτυπά", τονίζοντας ότι η ιδανική ενδεκάδα της Premier League, θα έπρεπε να απαρτίζεται μόνο από ποδοσφαιριστές της Τσέλσι.
Την Κυριακή ήταν η σπόντα προς την Άρσεναλ, μετά τη "λευκή ισοπαλία", στο "Emirates". Τη Δευτέρα ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε νέα τροφή στους Βρετανούς δημοσιογράφους, καθώς υποστήριξε ότι η ιδανική ενδεκάδα της Premier League δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνει μόνο έξι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, αλλά έντεκα.
"Εάν έπρεπε να έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι; Ναι. Οι έντεκα, έπρεπε να είναι από την Τσέλσι. Αυτό είναι που νομίζω, αλλά ξέρω ότι είμαι ο τεχνικός της Τσέλσι και προφανώς σέβομαι όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μέρος της ομάδας, κι ειδικά τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις. Με τη σεζόν που κάνει ο Φάμπρεγκας, τον αριθμό των ασίστ που έχει δώσει και την ποιότητα του παιχνιδιού του, το να μην είναι στη λίστα, είναι παράξενο.", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι.
Υπενθυμίζεται ότι η ιδανική ενδεκάδα της φετινής σεζόν της Premier League αποτελείται από τους: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κέιχιλ (Τσέλσι), Τέρι (Τσέλσι), Μπερτράν (Σαουθάμπτον), Σάντσες (Άρσεναλ), Μάτιτς (Τσέλσι), Κοoυτίνιο (Λίβερπουλ), Αζάρ (Τσέλσι), Κέιν (Τότεναμ) και Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι).
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου