ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Θέλουμε τον Τουρέ, δεν πουλάμε τον Ικάρντι»

http://edoelos.blogspot.gr/Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Γιάγια Τουρέ επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Έρικ Τοχίρ, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Μάουρο Ικάρντι.

Την πρόθεσή της Ίντερ να κινηθεί για την απόκτηση του Γιαγιά Τουρέ επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Έρικ Τοχίρ, ο οποίος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι αν αποκτηθεί, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μπορεί να τον εκμεταλλευτεί πλήρως.

«Μας αρέσει και είμαστε σίγουροι ότι ο Μαντσίνι θα ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί πλήρως το ταλέντο του. Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Σίτι, όμως, στην ποδοσφαιρική αγορά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Μιλάνου που στη συνέχεια τόνισε ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μάουρο Ικάρντι.

«Δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Ικάρντι, είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας», είπε ο Ινδονήσιος που τέλος ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του αργεντινού.

«Συχνά, προτάσεις με πολλά λεφτά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, όμως όχι για τον Μάουρο, καθώς το μυαλό του δεν είναι πάνω από το κεφάλι του. Συζητάμε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι σημαντικό να παραμείνει στην ομάδα», κατέληξε.
Πηγή: Σπορ FM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου