ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Στο νοσοκομείο ο Μπεργκ

http://edoelos.blogspot.gr/Με λοίμωξη αναπνευστικού συστήματος νοσηλεύεται από το πρωί στο «Υγεία» ο Μάρκους Μπεργκ! Πάει για τα πλέι-οφ η επιστροφή του.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο με την ίωση να «γυρίζει» σε λοίμωξη αναπνευστικού συστήματος και όπως είναι απόλυτα λογικό, χάνει το παιχνίδι του Σαββάτου με τη SKODA Ξάνθη στη Λεωφόρο.
Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα περιμένουν ενημερώσεις από τους γιατρούς για την πρόοδο της υγείας του Μπεργκ, αφού έχει εξασθενήσει πολύ και μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για στόχο πλέον να επιστρέψει ο παίκτης στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος...
Πέρα από τον διεθνή στράικερ, από τη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί απουσίαζε και ο Χάρης Μαυρίας που έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης και στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.
Η προπόνηση της Παρασκευής, μετά την οποία θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.
Πηγή: Gazzetta 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου