ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΑΕΚ: Πηγαίνει για sold out το ματς με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena

AEK: The match against PAOK at OPAP Arena is sold out

A few expensive tickets are still available at OPAP Arena for the big top match between AEK and PAOK next Sunday.

On Wednesday (9/10) the tickets for the match against PAOK next Sunday (20/10) at OPAP Arena were released and everything shows that, just like in the derby with Panathinaikos, it is possible that there will be a sell out in this match as well.

The tickets that are left are few and concern the expensive VIP and VVIP doors, with the AEK crowd showing great thirst to strongly support Matias Almeidas and his players in the game against PAOK, as they always do in the matches in New Philadelphia.

*** ΑΕΚ: Πηγαίνει για sold out το ματς με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena

Κάποια λίγα ακριβά εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα στην OPAP Arena για το μεγάλο ματς κορυφής της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή.

Την Τετάρτη (9/10) κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (20/10) στην OPAP Arena και όλα δείχνουν ότι όπως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πιθανό και σε αυτή την αναμέτρηση να υπάρξει sold out.

Τα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι λίγα και αφορούν στις ακριβές θύρες των VIP και VVIP, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δείχνει μεγάλη δίψα για να στηρίξει δυναμικά τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως κάνει άλλωστε πάντα στα ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου