ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Έγραψαν ιστορία οι Ουόριορς: Πέτυχαν 28 τρίποντα κόντρα στους Κινγκς

The Warriors made history: They made 28 three-pointers against the Kings

The Golden State Warriors made history against the Kings by making 28 3-pointers, the most in club history.

The Warriors faced off against the Kings in a preseason friendly and managed to win 122-112.

However, the reason the game will go down in history is for the Warriors' three-pointers. More specifically, the "Warriors" shot 52 three-pointers and managed to hit 28 of them. Thus, they made history as these are the most 3-pointers the team has scored in their history.

In more detail, Hield managed to hit 6 of the 7 3-pointers he attempted, Cuminga and Melton hit 4 each, Curry and Waters had 3 each, Poziemski had 2, as did Green and Moody, while 1 3-pointer each measured by Anderson and Beckman.

*** Έγραψαν ιστορία οι Ουόριορς: Πέτυχαν 28 τρίποντα κόντρα στους Κινγκς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έγραψαν ιστορία κόντρα στους Κινγκς, αφού πέτυχαν 28 τρίποντα, τα περισσότερα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι Ουόριορς αναμετρήθηκαν με τους Κινγκς σε ένα φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 122-112.

Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίον το ματς θα μείνει στην ιστορία είναι για τα τρίποντα των Ουόριορς. Πιο συγκεκριμένα, οι «Πολεμιστές» σούταραν 52 τρίποντα και κατάφεραν να ευστοχήσουν στα 28 από αυτά. Έτσι, έγραψαν ιστορία καθώς αυτά είναι τα περισσότερα τρίποντα που έχει πετύχει η ομάδα στην ιστορία της.

Αναλυτικότερα, ο Χιλντ κατάφερε να ευστοχήσει σε 6 από τα 7 τρίποντα που δοκίμασε, οι Κουμίνγκα και Μέλτον πέτυχαν από 4, Κάρι και Ουότερς είχαν από 3 ο καθένας, ο Ποντζιέμσκι είχε 2, όπως και ο Γκριν και ο Μούντι, ενώ από 1 τρίποντο μέτρησαν οι Άντερσον και Μπέκμαν.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου