ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ράιτ: "Ανυπομονώ να επιστρέψει ο Φαλ"

Wright: "I can't wait for Fal to come back"

Olympiacos host Zalgiris in EuroLeague matchday 2 tomorrow (11/10) and Moses Wright has admitted he can't wait to see Mustafa Fal back on the pitch again, stressing that defense will be key against the Lithuanians.

Olympiacos awaits Zalgiris tomorrow (11/10) at SEF (21:15) for the 2nd matchday of the EuroLeague, with the "red and whites" looking for their first victory in this year's event, with the help of their fans.

Moses Wright spoke to representatives of the press at training on Thursday (10/10) and focused on the concentration that Giorgos Bartzokas' players must show in defense, while also referring to Mustafa Fal's return to training.

Moses Wright's statements in detail:

About the match against Zalgiris: "As the coach says, it is important to play hard and be careful in defense."

On the center position and Fal's return: "I'm not alone, I have Philip (Petrushev) that I trust. Moose is slowly coming back, when he's fully healthy he'll be with us in the games, I'm looking forward to ' this. For now it's me and Philip and I'm OK."

*** Ράιτ: "Ανυπομονώ να επιστρέψει ο Φαλ"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (11/10) την Ζάλγκιρις για την 2η αγωνιστική της EuroLeague και ο Μόουζες Ράιτ παραδέχθηκε ότι ανυπομονεί για να δει ξανά τον Μουστάφα Φαλ στο παρκέ, ενώ τόνισε ότι η άμυνα θα είναι το κλειδί στο ματς με τους Λιθουανούς.

Ο Ολυμπιακός περιμένει αύριο (11/10) στο ΣΕΦ την Ζάλγκιρις (21:15) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, με τους "ερυθρόλευκους" να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, με τη βοήθεια του κόσμου τους.

Ο Μόουζες Ραίτ μίλησε σε εκπροσώπους του τύπου στην προπόνηση της Πέμπτης (10/10) και στάθηκε στην συγκέντρωση που οφείλουν να δείξουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουστάφα Φαλ στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόουζες Ράιτ:

Για τον αγώνα με την Ζάλγκιρις:"Όπως λέει και ο κόουτς είναι σημαντικό να παίξουμε σκληρά και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα".

Για την θέση του σέντερ και την επιστροφή του Φαλ: "Δεν είμαι μόνος, έχω τον Φίλιπ (σ.σ. Πετρούσεφ) που τον εμπιστεύομαι. Ο Μους επιστρέφει σιγά - σιγά όταν θα είναι απόλυτα υγιής θα είναι μαζί μας στα παιχνίδια, ανυπομονώ γι' αυτό. Προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Φίλιπ και είμαι ΟΚ".

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου