ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΛεΜπρόν: Αντιδρά για το ταξίδι στο Μιλγουόκι, «για ποιον λόγο να ταξιδέψουμε μόνο για ένα ματς;»

LeBron: Reacts to Milwaukee trip, 'why travel just for one game?'

LeBron James does not want to visit Milwaukee for the Lakers' preseason game with the Bucks.

The pre season and the preseason friendlies of the teams in the NBA continue at an unabated pace. The Milwaukee Bucks prepare to host the Los Angeles Lakers early Friday (11/10 - 3:00), but LeBron James isn't exactly happy about the trip.

The Lakers will need to fly from Los Angeles to Wisconsin, with the "king" wondering on twitter. "Can someone explain to me why we're getting on a plane and going to Milwaukee for a preseason game" were LeBron's words.

===

With the Lakers having plenty of travel on their schedule, since none of their preseason games will be in Los Angeles. The reason is some work on their stadium, which forces the team to travel to the US States and LeBron is not particularly happy.

With the premiere of the "lake people" scheduled for October 22nd, at home against the Minnesota Timberwolves.

*** ΛεΜπρόν: Αντιδρά για το ταξίδι στο Μιλγουόκι, «για ποιον λόγο να ταξιδέψουμε μόνο για ένα ματς;»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δε θέλει να επισκεφτεί το Μιλγουόκι για το παιχνίδι προετοιμασίας των Λέικερς με τους Μπακς.

Η pre season και τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων στο NBA, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους Λος Άντζελες Λέικερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/10 - 3:00), με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ωστόσο να μην είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το ταξίδι.

Από το Λος Άντζελες ως το Γουινσκόνσιν θα χρειαστεί να πετάξουν οι Λέικερς, με τον «βασιλιά» να αναρωτιέται στο twitter. «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο μπαίνουμε σε ένα αεροπλάνο και πάμε ως το Μιλγουόκι, για ένα παιχνίδι της pre season» ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν.

===

Με τους Λέικερς να έχουν αρκετά ταξίδια στο πρόγραμμά τους, μιας και κανένα από τα παιχνίδια τους στην pre season δε θα δοθεί στο Λος Άντζελες. Ο λόγος είναι κάποιες εργασίες στο γήπεδό τους, κάτι που αναγκάζει την ομάδα να ταξιδέψει στις Πολιτείες των ΗΠΑ και τον ΛεΜπρόν να μην είναι ιδιαιτέρως χαρούμενος.

Με την πρεμιέρα των «λιμνανθρώπων» να έχει προγραμματιστεί για την 22η του Οκτώβρη, στην έδρα τους απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου