ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Με Καμπόκλο κόντρα στον Άρη η Χάποελ Τελ Αβίβ

Hapoel Tel Aviv will play against Aris in Campoklo

Bruno Campoclo will be in Hapoel Tel Aviv's squad for the friendly match against Aris in Thessaloniki.

Hapoel Tel Aviv will be strengthened in the friendly against Aris, which is scheduled to take place next Thursday (12/9, 20:30) at "Nick Galis Hall".

Specifically, Stefanos Dedas is expected to have Bruno Kampoklos at his disposal. The Brazilian forward, whose transfer from Partizan turned into a... serial in the summer, will be in the Israeli team that will go to Thessaloniki.

According to his manager, Campoklo will arrive in Tel Aviv on Sunday night (8/9) and on Tuesday (10/9) he will travel with Hapoel's delegation to the co-capital.

*** Με Καμπόκλο κόντρα στον Άρη η Χάποελ Τελ Αβίβ

Στην αποστολή της Χάποελ Τελ Αβίβ θα βρίσκεται ο Μπρούνο Καμπόκλο για το φιλικό κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η Χάποελ Τελ Αβίβ στο φιλικό με τον Άρη, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (12/9, 20:30) στο «Nick Galis Hall».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Δέδας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τον Μπρούνο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ, του οποίου η μεταγραφή από την Παρτίζαν εξελίχθηκε σε… σίριαλ το καλοκαίρι, θα είναι στην αποστολή των Ισραηλινών που θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Καμπόκλο θα φτάσει στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Κυριακής (8/9) και την Τρίτη (10/9) θα ταξιδέψει με την αποστολή της Χάποελ στη συμπρωτεύουσα.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου