ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Πεπ: «Εμείς δεν ξαναπάμε στους διαιτητές, ας έρχονται αυτοί σε εμάς»!

Pep: "We are not going to the referees again, let them come to us"!

Pep Guardiola has made it clear that from now on City will not be beaten again like they did to Arsenal's first goal in the derby, with the referee calling on the captains...

The first of Arsenal's two goals at the Etihad was met with loud complaints from the 'citizens' who felt it was a mistake by the referee.

He had called the captains to him to speak to them and as soon as he ordered the match to be restarted, the Londoners sent Martinelli running to where Walker was missing.

Of course in the development of the phase Calafiori scored, Pep was kicking his bench with what he saw and shortly after the 2-2 of the top derby with the goal of Stones in the 98', the Catalan commented:

"The next time this happens, my players will not go to the referee. We will tell him "come on" from now on."

*** Πεπ: «Εμείς δεν ξαναπάμε στους διαιτητές, ας έρχονται αυτοί σε εμάς»!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι από εδώ και μπρος δεν θα την ξαναπατήσει η Σίτι όπως το έπαθε στο πρώτο γκολ της Άρσεναλ στο ντέρμπι, με το κάλεσμα του διαιτητή στους αρχηγούς...

Το πρώτο από τα δύο τέρματα της Άρσεναλ στο Etihad σημειώθηκε με έντονα παράπονα από τους «πολίτες» που θεωρούν ότι έγινε λάθος από τον διαιτητή.

Εκείνος είχε καλέσει τους αρχηγούς κοντά του για να τους μιλήσει και μόλις διέταξε την επανέναρξη του ματς, οι Λονδρέζοι έστειλαν τον Μαρτινέλι να τρέξει εκεί απ’ όπου έλειπε ο Γουόκερ.

Φυσικά στην εξέλιξη της φάσης ο Καλαφιόρι σκόραρε, ο Πεπ κλωτσούσε τον πάγκο του με αυτό που είδε και λίγο μετά το 2-2 του ντέρμπι κορυφής με το γκολ του Στόουνς στο 98’, ο Καταλανός σχολίασε:

«Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, οι δικοί μου παίκτες δεν θα πάνε στον διαιτητή. Θα του λέμε “έλα εσύ” από εδώ και στο εξής».

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου