ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

«Κοκκίνησε» και η Κομοτηνή για την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού!

Komotini also "red" for the Olympiakos European Cup!

A strong presence in Komotini from the friends of Olympiakos, who received the Conference League trophy!

In Komotini, on Thursday (12/9) the tour of the European cup won by Olympiakos at the end of last season continued!

The fans of the "red and white" once again gave a powerful "present", after welcoming the Conference League trophy with smoke bombs, sparklers and many slogans, in a real celebration!

The people also showed their support in Komotini for the Amateur Olympiakos divisions, forming queues for the issuance of the Philathlos collector's Card, for the 100 years and the Membership Card. Tomorrow, Friday (13/9), the legendary tour of the Conference League will continue in Alexandroupoli.

*** «Κοκκίνησε» και η Κομοτηνή για την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού!

Δυναμικό παρών και στην Κομοτηνή από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι υποδέχθηκαν το τρόπαιο του Conference League!

Στην Κομοτηνή, συνεχίστηκε την Πέμπτη (12/9) η περιοδεία της ευρωπαϊκής κούπας που κατέκτησε ο Ολυμπιακό στο τέλος της περσινής σεζόν!

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έδωσαν για ακόμα μια φορά δυναμικότατο «παρών», αφού υποδέχθηκαν το τρόπαιο του Conference League με καπνογόνα, βεγγαλικά και πολλά συνθήματα, σε μία πραγματική γιορτή!

Ο κόσμος έδειξε και στην Κομοτηνή τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σχηματίζοντας ουρές για την έκδοση της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου, για τα 100 χρόνια και της Κάρτας Μέλους. Αύριο, Παρασκευή (13/9), η θρυλική περιοδεία του Conference League θα συνεχιστεί στην Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου