ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ

Fortounis scored his first goal with the shirt of Al Kalij

Kostas Fortounis scored his first goal for Al Kalij, sending the Cup game against Al Tai into extra time.

Kostas Fortounis opened an account with the colors of Al Kalij. His side faced Al Tai in the King's Cup, with the former Olympiacos player coming on as a second-half substitute.

Al Khalid trailed 2-1 and won a penalty in the final of regular time. Fortounis took over the execution and made it 2-2 at 90+2', sending the match to overtime.

Al Khalij did not make it, as they ended up losing 5-2 in extra time. Giorgos Donis also used Kourbelis, who came on as a substitute in the 65th minute.

*** Ο Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ, στέλνοντας το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αλ Ταΐ στην παράταση.

Ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε λογαριασμό με τα χρώματα της Αλ Καλίτζ. Η ομάδα του αντιμετώπισε την Αλ Ταΐ για το King's Cup, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρους.

Η Αλ Καλίτζ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 και κέρδισε πέναλτι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2 στο 90+2', στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Η Αλ Καλίτζ δεν τα κατάφερε, καθώς εν τέλει ηττήθηκε 5-2 στην παράταση. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε και τον Κουρμπέλη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 65'.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου