ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Παναθηναϊκός: Για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Ραμάλιο γράφουν στη Βραζιλία

Panathinaikos: They are writing in Brazil about the clover's interest in Ramalho

After the reports about the interest of PAOK and AEK, the Brazilians write that Ramalho is also in the sights of Panathinaikos.

In the past few days, there have been many publications that wanted Andre Ramalho, who has been released from Eindhoven, to interest PAOK and AEK.

The Brazilians also put Panathinaikos in the game as the 32-year-old stopper looks for the next stop in his career, with Internacional of Brazil very high on their list and keen to repatriate him.

And "resenhacolobrada.com.br" emphasizes that Ramalho wants to remain in Europe and does not intend to return to his homeland. At the same time, the publication claims that the footballer is already in negotiations with Panathinaikos, so that he can dress in green.

*** Παναθηναϊκός: Για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Ραμάλιο γράφουν στη Βραζιλία

Μετά τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ οι Βραζιλιάνοι γράφουν πως ο Ραμάλιο είναι στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε πληθώρα δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Αντρέ Ραμάλιο που έχει μείνει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ.

Οι Βραζιλιάνοι έβαλαν στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό καθώς ο 32χρονος στόπερ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας να τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της και να επιθυμεί να τον επαναπατρίσει.

Και το "resenhacolobrada.com.br" τονίζει ότι ο Ραμάλιο θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και δεν σκοπεύει να γυρίσει στην πατρίδα του. Παράλληλα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ώστε να ντυθεί στα πράσινα.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου