ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Η Νότιγχαμ κλείνει τον Ζότα Σίλβα που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Nottingham are closing in on Panathinaikos-linked Zota Silva, according to Romano

Nottingham Forest are very close to reaching an agreement with Guimaraes for the signing of Zota Silva, a player Panathinaikos was also interested in.

Nottingham Forest are looking to bolster their forward line with Jota Silva and are close to a deal to sign him from Vitoria Guimaraes, according to Fabrizio Romano.

In fact, the two sides are in the final stages of negotiations as there are still some details that need to be settled in order to complete the agreement.

*** Η Νότιγχαμ κλείνει τον Ζότα Σίλβα που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με την Γκιμαράες για την απόκτηση του Ζότα Σίλβα, έναν παίκτη για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της με τον Ζότα Σίλβα και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να τον κάνει δικό της από την Βιτόρια Γκιμαράες, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μάλιστα οι δύο πλευρές είναι στα τελευταία στάδια των διαπραγματεύσεων καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου