ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για το Πλόβντιβ με στόχο την πρόκριση

Panathinaikos: Left for Plovdiv with the aim of qualification

Panathinaikos flew on Tuesday morning to Plovdiv for the rematch with Botev in order to check his ticket for the next phase.

Panathinaikos started its journey to Plovdiv on Wednesday morning (31/07) where on Thursday (01/08) it will play its second game against Botev for the second round of the qualifying phase of the Europa League.

The "greens" have only the goal of winning and checking their "ticket" for the next round, where the team that will pass the pair of Ajax and Vojvodina awaits them, always having the lead in their "baggage" which gives them a 2-1 first leg lead.

The coach of the "clover", Diego Alonso will not have at his disposal Vilena and Senkefeld who are suffering from a virus, but he will be able to count on Brazilian Tete, who was regularly in the team's mission, for the first time.

See photos from the departure:







***
 Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για το Πλόβντιβ με στόχο την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός πέταξε το πρωί της Τρίτης με προορισμό το Πλόβντιβ για την ρεβάνς με την Μπότεφ με σκοπό να τσεκάρει το εισιτήριό του για την επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ταξίδι του για το Πλόβντιβ το πρωί της Τετάρτης (31/07) όπου την Πέμπτη (01/08) θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι του απέναντι στην Μπότεφ για τον δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Οι «πράσινοι» έχουν ως μόνο στόχο τη νίκη και το τσεκάρισμα του «εισιτηρίου» τους για τον επόμενο γύρο, όπου τους περιμένει η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι του Άγιαξ με την Βοϊβοντίνα, έχοντας πάντα στις «αποσκευές» τους και το προβάδισμα που τους δίνει το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βιλένα και Σένκεφελντ που ταλαιπωρούνται από ίωση, όμως θα μπορεί για πρώτη φορά να υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Τετέ, που βρέθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:





Πηγή: Gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου