ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Απέρριψε πρόταση από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ ο Κλοπ!

Klopp rejected an offer from the US national team!

International reports state that Jurgen Klopp rejected an offer from the US Soccer Federation to take over the country's national team.

Jurgen Klopp is enjoying his first few weeks as... unemployed after leaving Liverpool, with the German really looking to take a break from football.

Thus, he rejected the offer made to him by the US Soccer Federation to take over the national team of the country!

As reported by the Athletic, the Americans approached the 57-year-old coach after the USMNT's unsuccessful run in the Copa America, which also brought the removal of Greg Berhalter.

However, Klopp reiterated his intention to stay out of the bench for the time being, with the publication however stating that they may return to the USA in the future.

*** Απέρριψε πρόταση από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ ο Κλοπ!

Διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γιούργκεν Κλοπ απέρριψε πρόταση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ απολαμβάνει τις πρώτες του εβδομάδες ως... άνεργος μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να θέλει πραγματικά να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο.

Έτσι, απέρριψε την πρόταση που του έγινε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας!

Όπως αναφέρει το Athletic, οι Αμερικανοί προσέγγισαν τον 57χρονο κόουτς μετά την αποτυχημένη πορεία της USMNT στο Copa America, που έφερε και την απομάκρυνση του Γκρεγκ Μπερχάλτερ.

Ωστόσο, ο Κλοπ τόνισε εκ νέου την πρόθεσή του να μείνει εκτός πάγκων για την ώρα, με το δημοσιεύμα πάντως να αναφέρει πως στις ΗΠΑ ενδέχεται να επιστρέψουν μελοντικά.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου