ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Παρί, μεταγραφές: Ματιές των Παριζιάνων στον Κίμιχ

Paris, transfers: Views of the Parisians on Kimmich

The possibility of Joshua Kimmich leaving Bayern is open and Paris are among the teams watching him.

Joshua Kimmich's contract with Bayern Munich expires next summer. His future even this season is certain and the departure from the team he has been playing since 2015 is possible.

According to Fabrizio Romano, Paris are monitoring the situation and are strongly interested in the 29-year-old German footballer. In fact, she is not alone in the "battle", as they are looking at him from the Premier League.

After Euro 2024, even more clarity is expected regarding his future, with Bayern trying to renew his contract.

Kimmich has played 390 games for Bayern in all competitions over the past nine years, scoring 42 goals and providing 104 assists.

*** Παρί, μεταγραφές: Ματιές των Παριζιάνων στον Κίμιχ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Γιόσουα Κίμιχ από την Μπάγερν και η Παρί είναι μεταξύ των ομάδων που τον παρακολουθούν.

Το συμβόλαιο του Γιόσουα Κίμιχ με την Μπάγερν λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Το μέλλον του ακόμη και τη φετινή σεζόν είναι βεβαίοκαι η αποχώρηση από την ομάδα που αγωνίζεται από το 2015 είναι πιθανή.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί παρακολουθεί την περίπτωσή και ενδιαφέρεται έντονα για τον 29χρονο Γερμανό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, στη "μάχη" δεν είναι μόνη, καθώς τον κοιτάζουν από την Premier League.

Μετά το Euro 2024, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ακόμη περισσότερα όσον αφορά στο μέλλον του, με την Μπάγερν να προσπαθεί να τού ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Κίμιχ τα τελευταία εννέα χρόνια έχει αγωνιστεί σε 390 παιχνίδια με την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, με 42 γκολ και 104 ασίστ.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου