ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

«Ξεχωρίζει στην προετοιμασία της Γουλβς ο Ποντένσε - Πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

"Podence stands out in Wolves' preparation - Possible return to Olympiakos"

One of the standouts in Wolves training is Daniel Podence, according to a report from the Island.

Olympiacos is moving to acquire Daniel Podence from Wolves, with reports from England talking about the Portuguese winger.

Specifically, according to "molineux.news", a website dealing with "Wolves", Podence is one of the players who have stood out in the English team's preparation, both because of his skills with the ball, but also because of his excellent fitness.

However, this does not mean that things have changed, with the English stressing that it is still possible that the Portuguese will eventually return to Olympiakos.

*** «Ξεχωρίζει στην προετοιμασία της Γουλβς ο Ποντένσε - Πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Από τους διακριθέντες στις προπονήσεις της Γουλβς είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί.

Για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε από τη Γουλβς κινείται ο Ολυμπιακός, με ρεπορτάζ από την Αγγλία να μιλούν για τον Πορτογάλο εξτρέμ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «molineux.news», ιστοσελίδας που ασχολείται με τους «Λύκους», ο Ποντένσε είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην προετοιμασία των Άγγλων, τόσο λόγω των ικανοτήτων του με την μπάλα, αλλά και λόγω της εξαιρετικής του φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, αυτό δεν πάει να πει πως έχουν αλλάξει τα πράγματα, με τους Άγγλους να τονίζουν πως είναι ακόμη πιθανό ο Πορτογάλος να επιστρέψει τελικά στον Ολυμπιακό. 

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου