ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Μπάγερν: Δικός της ο Παλίνια μέχρι το 2028

Bayern: Palhinha is hers until 2028

A Bayern player and typically Joao Palinha, with the Portuguese midfielder signing a contract until 2028.

Joao Palihnha will be a Munich resident until 2028, with the Portuguese announced by Bayern a year late as their move to the Bavarians fell through at the last minute in the 2023 summer transfer window.

The 29-year-old international midfielder played in 37 games with Fulham last season, scoring four goals and providing one assist.

Bayern have forked out a fee which, together with goal bonuses, is expected to exceed €50,000,000 for a player who stands out mainly for his defensive duties while high on the Premier League's tackle charts , steals, clearances and ball recoveries.

*** Μπάγερν: Δικός της ο Παλίνια μέχρι το 2028

Παίκτης της Μπάγερν και τυπικά είναι ο Ζοάο Παλίνια, με τον Πορτογάλο χαφ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Κάτοικος Μονάχου μέχρι το 2028 θα είναι ο Ζοάο Παλίνια, με τον Πορτογάλο να ανακοινώνεται από την Μπάγερν με καθυστέρηση ενός χρόνου, καθώς η μεταγραφή τους στους Βαυαρούς είχε χαλάσει την τελευταία στιγμή στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι του 2023.

Ο 29χρονος διεθνής χαφ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με τη Φούλαμ, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

Η Μπάγερν έβγαλαν από τα ταμεία ένα πόσο που μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων αναμένεται να ξεπεράσουν τα 50.000.000 ευρώ, για έναν παίκτη που διακρίνεται κυρίως για τα αμυντικά του καθήκοντα όντας στις υψηλές θέσεις στις στατιστικές λίστες της Premier League σε ότι αφορά τα τάκλιν, τα κλεψίματα, τις απομακρύνσεις και τις ανακτήσεις της μπάλας.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου