ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Πιθανό να αποχωρήσει άμεσα ο Ρόνι Λόπες

Olympiacos: Ronnie Lopez is likely to leave immediately

Ronnie Lopez may leave Olympiakos immediately, since so far he has not been satisfied at all with his image.

Ronnie Lopez came to Olympiakos with great prospects and with the hope of giving great help in midfield. In practice, however, the Portuguese is out of the basic rotation of Pedro Martins and his performance was poor in the majority of the "red and whites"'s matches.

In fact, Lopez was left out of the mission in yesterday's (30/1) derby with Olympiakos and there is a possibility on the table that he will leave Piraeus immediately.

We remind you that the 25-year-old came from Sevilla in the form of a loan and it remains to be clarified his status and whether he will eventually leave Olympiakos immediately.

*** Ολυμπιακός: Πιθανό να αποχωρήσει άμεσα ο Ρόνι Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες ίσως αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου με την εικόνα του.

Ο Ρόνι Λόπες ήρθε στον Ολυμπιακό με μεγάλες προοπτικές και με την ελπίδα να δώσει μεγάλες βοήθειες μεσοεπιθετικά. Στην πράξη όμως, ο Πορτογάλος είναι εκτός του βασικού rotation του Πέδρο Μαρτίνς και η απόδοσή του ήταν κακή στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο Λόπες έμεινε εκτός αποστολής στο χθεσινό (30/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο της άμεσης αποχώρησής του από τον Πειραιά. 

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος ήρθε από την Σεβίλλη με την μορφή του δανεισμού και μένει να ξεκαθαρίσει το status του και αν τελικά θα αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου