ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

«Ναυαγεί» η μετακίνηση του Ντεμπελέ στην Παρί

Dembele's move to Paris is "wrecked"

Barcelona is looking for a team for the transfer of Usman Dembele, as their contacts with Paris Saint-Germain did not bear fruit.

Barcelona's talks with Paris Saint-Germain over the transfer of Usman Dembele to the French team led to a "wreck".

The reason that the negotiations between the two sides did not have the desired result, was none other than the fact that Mauro Icardi was not in the mood to enter the process to be included in the deal in exchange for the acquisition of the ace of "blaugrana".

Following this development, Barcelona is now looking for a team to give the player, as it wants to move to acquire a striker and is in advanced contacts with Arsenal to acquire Pierre Emerick Obameyang.

*** «Ναυαγεί» η μετακίνηση του Ντεμπελέ στην Παρί

Ομάδα για την παραχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ ψάχνει η Μπαρτσελόνα ,καθώς οι επαφές τις με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν καρποφόρησαν.

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν οι συζητήσεις της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την παραχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ στη γαλλική ομάδα.

Ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν ήταν άλλος από το ότι ο Μάουρο Ικάρντι, δεν είχε καμία διάθεση να μπει σε διαδικασία να συμπεριληφθεί στο deal ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του άσου των «μπλαουγκράνα».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να δώσει τον παίκτη, καθώς η ίδια θέλει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου