ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

«Κλείνει» Περέιρα η Λάτσιο

Lazio "closes" Pereira

Andreas Pereira should be considered a Lazio player. The Italians agreed a one-year loan deal with Manchester United, with the Brazilian traveling to Rome in the next few hours to finalize his transfer.

The "lasiali" found the "golden section" with the "red devils", even putting an optional purchase clause, which reaches 27 million euros.

Pereira was out of the plans of Ole Gunnar Solskier, who had warned the 24-year-old to look for his new football home.

Chris Smalling is close to leaving, with United in advanced talks with Roma over his transfer.

*** «Κλείνει» Περέιρα η Λάτσιο

Ποδοσφαιριστής της Λάτσιο θα πρέπει να θεωρείται ο Αντρέας Περέιρα. Οι Ιταλοί συμφώνησα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό ενός έτους, με τον Βραζιλιάνο να ταξιδεύει μέσα στις επόμενες ώρες στη Ρώμη για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του.

Οι «λατσιάλι» βρήκαν τη «χρυσή τομή» με τους «κόκκινους διαβόλους», βάζοντας μάλιστα και μια προαιρετική ρήτρα αγοράς, η οποία αγγίζει τα 27 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Περέιρα βρισκόταν εκτός πλάνων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει τον 24χρονο να ψάξει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Κοντά στην αποχώρηση βρίσκεται και ο Κρις Σμόλινγκ, με την Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσει με την Ρόμα για την παραχώρηση του.

Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου