ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Φερνάντο Σάντος: «Θέλω Μουντιάλ με την Πορτογαλία»

Fernando Santos: "I want a World Cup with Portugal"

Fernando Santos revealed that winning the World Cup with Portugal is his big goal.

Portugal's federal coach, Fernando Santos, did not hide his desire to lead the Iberians to the conquest of the World Cup. A crazy dream, but for the experienced Portuguese it is still a goal.

"Portugal has an obligation to believe what is possible. You have to believe it with great confidence and belief that you can win. I have no doubt about that. I want to be a World Champion and that is my goal, obviously. "I believe it is something possible," he stressed.

Fernando Santos also mentioned in praise of Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo is Ronaldo and there is no doubt about his physical condition. "His level is what it was years ago," he said.

"He is prepared to play until he is 40 years old. But I honestly do not know exactly what will happen. There may come a time when he thinks he does not have the same abilities. He is not a player who can drop his standards. "When he feels he can't be Ronaldo."

*** Φερνάντο Σάντος: «Θέλω Μουντιάλ με την Πορτογαλία»

Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε πως η κατάκτηση του Μουντιάλ με την Πορτογαλία αποτελεί τον μεγάλο στόχο του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε την επιθυμία του να οδηγήσει τους Ίβηρες στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα όνειρο τρελό, όμως για τον πολύπειρο Πορτογάλο δεν παύει να αποτελεί στόχο.

«Η Πορτογαλία έχει την υποχρέωση να πιστεύει ό,τι είναι πιθανό. Οφείλεις να το πιστεύεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορείς να νικήσεις. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Θέλω να είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και αυτός είναι ο στόχος μου, προφανώς. Πιστεύω ότι είναι κάτι το πιθανό», τόνισε.

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε παράλληλα με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο είναι ο Ρονάλντο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την φυσική του κατάσταση. Το επίπεδό του είναι αυτό που ήταν και πριν από χρόνια», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι προετοιμασμένος για να παίζει μέχρι και τα 40 του χρόνια. Ειλικρινά όμως δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί. Μπορεί να φτάσει η στιγμή που ο ίδιος να πιστεύει ότι δεν έχει τις ίδιες ικανότητες. Δεν είναι ένας παίκτης που μπορεί να ρίξει τα στάνταρ του. Όταν νιώσει ότι δεν μπορεί να είναι ο Ρονάλντο».

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου