ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντεμπελέ: «Κλείνει» ο Γάλλος!

Manchester United - Dembele: The Frenchman "closes"!

Very close to the acquisition of Usman Dembele is Manchester United, with the deal closing at ... 60 million euros!

Maybe the focus was on Jovic and Cavani, but Manchester is making the surprise and is preparing to close Usman Dembele. According to "AS", but also with the British media, United has found everything with the French winger, while it is close to an agreement with Barcelona as well. Kuman is not positive on the eve of the 23-year-old winger and the Frenchman decided to change his mind and leave Camp Nou. As it is emphasized, the deal will range from 50-60 million euros and it is not ruled out that there will be immediate announcements.

*** Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντεμπελέ: «Κλείνει» ο Γάλλος!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το deal να κλείνει στα... 60 εκατ. ευρώ!

Μπορεί το βλέμμα να ήταν στραμμένο σε Γιόβιτς και Καβάνι, ωστόσο η Μάντσεστερ κάνει την έκπληξη κι ετοιμάζεται να κλείσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Σύμφωνα με την «AS» , αλλά και με βρετανικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με τον Γάλλο εξτρέμ, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και με τη Μπαρτσελόνα. Ο Κούμαν δεν είναι θετικός στην παραμονή του 23χρονου εξτρέμ και ο Γάλλος αποφάσισε να αλλάξει άποψη και να φύγει από το Καμπ Νόου. Οπως τονίζεται, το deal θα κυμανθεί από 50 - 60 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου