ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για rotation ενόψει Ολυμπιακού

PAOK: Thoughts on rotation in view of Olympiacos

Abel Ferreira looks set to rest players at Pigadia to get them ready for the semifinals with Olympiacos.


Opaque continues its preparation for the match against Xanthi in Pigadia (01/03, 19:00) in the last regular season of the championship, having to face Olympiacos (04/03, 21:30) in Toumba on Wednesday. the first semi-final of the cup.

Everything shows that Abel Ferreira is preparing the team for both games and with that logic he is likely to make changes. How extensive the rotation will be will also be seen from the situation of the Veyrians and Pelka who made their own preventive program yesterday due to inconveniences.

It is certain that the PAOK coach is thinking of freshening up his team in order to be ready for the cup match. The first candidates to rest are the Villiers and Mauritius, but others are not excluded.
*** ΠΑΟΚ: Σκέψεις για rotation ενόψει Ολυμπιακού

Ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως θα ξεκουράσει παίκτες στα Πηγάδια για να τους έχει έτοιμους στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

ΟΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (01/03, 19:00) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, έχοντας να αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό (04/03, 21:30) στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Όλα δείχνουν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει την ομάδα και για τα δύο παιχνίδια και με αυτήν τη λογική είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές. Το πόσο εκτεταμένο θα είναι το rotation θα φανεί και από την κατάσταση των Βιεϊρίνια και Πέλκα που χθες έκαναν προληπτικά δικό τους πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ σκέφτεται να φρεσκάρει την ομάδα του προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμη στον αγώνα του κυπέλλου. Οι πρώτοι υποψήφιοι να ξεκουραστούν είναι οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, αλλά δεν αποκλείεται να πάρουν ανάσες και άλλοι.
Πηγή: Sport 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου