ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ρεάλ Μαδρίτης: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Χάαλαντ

Real Madrid: The acquisition of Haaland in the foreground

As impressive as Erling Highland is this year, Real Madrid, which is closely monitoring its development, cannot be ignored.


The Queen wants to make additions for the present and the future, making Dortmund a top priority.

As Marca reports, the 19-year-old striker has become the No. 1 target in Real Madrid for the summer transfer window.

Certainly his case is very difficult since he has just agreed with the German team, but he appears available for discussion.

Of course, in order for any deal to come to fruition, he will have to ... go down financially, since Borussia will only give him the right amount.

If this is not the case, then the cases of both Lautero Martinez and Timo Werner are being considered.
*** Ρεάλ Μαδρίτης: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Χάαλαντ

Τα όσα εντυπωσιακά κάνει φέτος ο Έρλινγκ Χάαλαντ, δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορη τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη του.

Η «Βασίλισσα» θέλει να κάνει προσθήκες με γνώμονα το παρόν αλλά και το μέλλον, με αποτέλεσμα ο παίκτης της Ντόρτμουντ να αποτελεί πλέον προτεραιότητα.

Όπως αναφέρει η Marca λοιπόν, ο 19χρονος επιθετικός έχει γίνει ο Νο1 στόχος στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σίγουρα η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη αφού μόλις συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα, η οποία όμως παρουσιάζεται διαθέσιμοι για συζητήσεις.

Φυσικά για να επέλθει οποιαδήποτε συμφωνία, θα πρέπει να… ματώσει οικονομικά, αφού η Μπορούσια θα τον δώσει μόνο με το κατάλληλο ποσό.

Αν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, τότε εξετάζονται οι περιπτώσεις τόσο του Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά και του Τίμο Βέρνερ.
Πηγή: Sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου