ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Συγκινητική αφιέρωση στο γκολ του ο Ιγκάλο

A touching dedication to his goal by Igalo

His first goal with Manchester United was scored by Audion Igallo in the win over Club Bruges and he dedicated it to his sister who passed away in December.


His sister who died last December dedicated his first goal to Manchester United, Edison Igalo.

The Nigerian forward started for the first time with the Red Devils in the game against Club Bruges and scored his first goal with the team, which was very important for him for a variety of reasons.

When he scored he showed the shirt he wore through the shirt. She had the face of his sister and the date she passed away.

"I dedicated the goal to my sister who was a United fan since we were young. He always prayed for me to be here one day where I am now. However, now that I've done that she's not here to enjoy it. At least I know where you are from now, "Igalo said after Manchester's qualification against Bruges for the Europa League '32 phase.
*** Συγκινητική αφιέρωση στο γκολ του ο Ιγκάλο

Το πρώτο του γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ο Οντιόν Ιγκάλο στην νίκη επί της Κλαμπ Μπρίζ και το αφιέρωσε στην αδερφή του που απεβίωσε τον Δεκέμβριο.

Στην αδερφή του που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο αφιέρωσε το πρώτο του γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιντιόν Ιγκάλο.

Ο Νιγηριανός φορ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με τους «κόκκινους διαβόλους» στο παιχνίδι εναντίον της Κλαμπ Μπρίζ και έβαλε το πρώτο του γκολ με την ομάδα, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για τον ίδιο για διάφορους λόγους.

Όταν σκόραρε έδειξε την μπλούζα που φόραγε μέσα από τη φανέλα. Αυτή είχε πάνω το πρόσωπο της αδερφής του και την ημερομηνία που απεβίωσε.

«Αφιέρωσα το γκολ στην αδερφή μου που ήταν οπαδός της Γιουνάιτεντ από όταν ήμασταν μικροί. Πάντα προσευχόταν για εμένα να βρεθώ μια μέρα εδώ που είμαι τώρα. Ωστόσο, τώρα που τα έχω καταφέρει αυτή δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Τουλάχιστον ξέρω ότι από εκεί που είναι τώρα με βλέπειι» ανέφερε ο Ιγκάλο μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ ενάντια στην Μπρίζ για την φάση των «32» Europa League.
Πηγή: Σπορ FM.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου