ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μόνο οι υπογραφές για Δώνη και Παναθηναϊκό

Only signatures for Doni and Panathinaikos

George Dionis said with Yannis Alafousos, they gave their hands and all that remains is the announcement of the recruitment of the Greek technician.
What the big shareholder of the "clover" said about the talks with Panasia.

On Friday afternoon, George Dionis met with Giannis Alafouzos. The Greek technician gave his hands with the big shareholder of FCE, who even made it clear that talks with Panasia are on the right track! The two men spoke about the racing track, preparations and transfers, while the signatures would be dropped at the end of the month. The Club will be absent outside Athens for the next 3-4 days and when it comes back, it will officially be presented to the press representatives.
===Μόνο οι υπογραφές για Δώνη και Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης τα είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο, έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της πρόσληψης του Έλληνα τεχνικού. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» για τις συζητήσεις με την Panasia.


Το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος μάλιστα του ξεκαθάρισε πως οι συζητήσεις με την Panasia είναι σε πολύ καλό δρόμο! Οι δύο άνδρες μίλησαν για το αγωνιστικό κομμάτι, την προετοιμασία και τις μεταγραφές ενώ οι υπογραφές θα πέσουν στο τέλος του μήνα. Ο Δώνης θα λείπει εκτός Αθηνών για τις επόμενες 3-4 μέρες και όταν επιστρέψει θα γίνει και επίσημα η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου