ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Απίθανο του Ντέλε Άλι για Παναμά

Ντέλε ΆλιDuel Ali's unbelievable Panama

Duel Ali will not be able to get ready for England's match against Panama because of his thigh injury from the match with Tunisia.


One of the main players is England in view of the match against Panama (24/6, 15:00) for the second round of the World Cup grouping, and the reason is for Deal Ali.

Tottenham's midfielder was injured in the thigh in the winning game with Tenerife for the premiere of the tournament, he did not participate today, like yesterday, in the normal pace of training, so his chances are diminishing.

The 22-year-old continued his rehabilitation with an individual program, and Gareth Southwatch said he had only a small chance to play with Panama.

As for his replacement, Ruben Loftus-Tsik can not be ruled out, which will appear more clearly in the last training of the "three lions".
===Απίθανο του Ντέλε Άλι για Παναμά

Ο Ντέλε Άλι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Αγγλίας με τον Παναμά εξαιτίας του τραυματισμού του στο μηρό από το ματς με την Τυνησία.

Μείον έναν βασικό παίκτη είναι η Αγγλία ενόψει του αγώνα με τον Παναμά (24/6, 15:00) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο λόγος γίνεται για τον Ντέλε Άλι.

Ο μέσος της Τότεναμ είχε τραυματιστεί στο μηρό στο νικηφόρο παιχνίδι με την Τηνησία για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, δεν συμμετείχε και σήμερα, όπως και χθες, στον κανονικό ρυθμό προπόνησης, επομένως μειώνονται οι πιθανότητές του.

Ο 22χρονος άσος συνέχισε την αποκατάστασή του με ατομικό πρόγραμμα και ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ανέφερε πως έχει μόνο μια μικρή πιθανότητα να παίξει με τον Παναμά.


Όσο για τον αντικαταστάτη του, δεν αποκλείεται να είναι ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, κάτι που θα φανεί πιο ξεκάθαρα στην τελευταία προπόνηση των "τριών λιονταριών".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου