ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

«Έντονες πιέσεις από την Κιέβο σε Ολυμπιακό και Κασάμι»

"Stressful pressures from Chievo to Olympic and Kasami"

A report from Italy says that Chievo is near the acquisition of Paitim Cassami by Olympiacos.
They also involve Lazio and Turin with the Swiss medium.

According to the well-known Italian website "tuttomercatoweb", Chievo is in contact with Olympiacos to acquire Paitim Kasami.

Let's recall that the player is not in the poses of Bessen Hassi for the new year and the Reds are open to the possibility of conceding him.

In the report, apart from the Verona team, it is also stressed that Lazio and Turin are also interested in the case of the Swiss media.
===«Έντονες πιέσεις από την Κιέβο σε Ολυμπιακό και Κασάμι»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως η Κιέβο είναι κοντά στην απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό. Εμπλέκουν και τις Λάτσιο και Τορίνο με τον Ελβετό μέσο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις γνωστής ιταλικής ιστοσελίδας «tuttomercatoweb», η Κιέβο βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. 

Να υπενθυμίσουμε, πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι για τη νέα χρονιά και οι ερυθρόλευκοι είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. 

Στο δημοσίευμα, εκτός από την ομάδα από την Βερόνα, τονίζεται πως για την περίπτωση του Ελβετού μέσου ενδιαφέρονται επίσης και η Λάτσιο με την Τορίνο.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου