ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Το «ψάχνει» για Καρνέζη η Νιουκάστλ

The "look" for the Karnezis Newcastle

Orestes Carnezis is escaping from Udinese and according to "tuttomercatoweb", Newcastle is interested in acquiring the Greek goalie.

Orestes Carnezis, who is about to leave the Udinese team after three years, will have a hard time going on in Udinese, and there are already teams that want to make their own Greek Kiper.

According to "tuttomercatoweb," Newcastle plans to move on to acquire Karnze to fill the gap between Tim Krueel who left.

In fact, the "magicians" are preparing to deposit in Udinese a proposal of £ 3.6m and it remains to be seen whether the deal will be completed for the acquisition of the National Team goalkeeper.

For the Greek goalkeeper, Napoli is also interested, who wants Karnezis to compete with Pepe Reina who has renewed.
===Το «ψάχνει» για Καρνέζη η Νιουκάστλ

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι φευγάτος από την Ουντινέζε και σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», η Νιουκάστλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα. 

Δύσκολα θα συνεχίσει στην Ουντινέζε ο Ορέστης Καρνέζης, που είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα του Ούντινε μετά από τρία ολόκληρα χρόνια και ήδη υπάρχουν ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Έλληνα κίπερ. 

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», η Νιουκάστλ σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Καρνέζη, για να καλύψει το κενό του Τιμ Κρουλ ο οποίος αποχώρησε. 

Μάλιστα, οι «καρακάξες» ετοιμάζουν να καταθέσουν στην Ουντινέζε, πρόταση ύψους 3,6 εκατ. λιρών και μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί το deal για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας. 

Για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ενδιαφέρεται και η Νάπολι, που θέλει τον Καρνέζη για να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Πέπε Ρέινα που ανανέωσε. 
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου