ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Στην Άρσεναλ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βενγκέρ

In Arsenal for the next two years Wenger

According to ESPN, Arsene Wenger will renew his contract with Arsenal, with which he has entered into a partnership agreement since last November for the next two years.

The board of directors is expected to meet next Thursday and, among other things, it will be on a ... carpet and the issue of renewing or not the cooperation of the club in London with the Alsatian technician.

The Arsenal directors all show that they will honor their verbal agreement with Wenger, with him winning ... points, and winning the Cup against Chelsea by 2-1.
===Στην Άρσεναλ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βενγκέρ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, ο Αρσέν Βενγκέρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία συνεργασίας από τον προηγούμενο Νοέμβρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο των «κανονιέρηδων» και μεταξύ άλλων πρόκειται να τεθεί επί... τάπητος και το θέμα της ανανέωσης ή μη της συνεργασίας του λονδρέζικου συλλόγου με τον Αλσατό τεχνικό.

Οι διοικούντες την Άρσεναλ όλα δείχνουν, ότι θα τιμήσουν την προφορική συμφωνία τους με τον Βενγκέρ, με τον ίδιο να έχει κερδίσει... πόντους, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Τσέλσι με 2-1.
 Πηγή: Goal 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου