ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Άπαντες έτοιμοι στην ΑΕΚ

Everybody ready to AEK

Empty is the medical bulletin AEK two day before the derby with Panathinaikos and Manolo Chimeneth rubbing his hands.
What is the plan of the Spanish coach.

Fully armed, except for penalized Dimitrios Kolovetsios goes AEK derby Sunday with Panathinaikos (19:30) at OAKA.

In workout Friday the Manolo Chimeneth saw all players to train normally, including Dmytro Tsigkrinski but essentially prepares for semifinals Cup against Olympiakos.

The preparation of the "Union" will end Saturday with coaching at 10:30 and subsequently announced the shipment.

The Spanish coach seems to have reached a 4-3-3 with Barca, Gallo, Ntintak, Vranjes, Lambropoulos, Seamus, Johansson, Aintarevits, Latch, Christodoulopoulou (underdog Vargas and Patito) and Araujo.
.
===Άπαντες έτοιμοι στην ΑΕΚ

Άδειο είναι το ιατρικό δελτίο στην ΑΕΚ την προπαραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μανόλο Χιμένεθ τρίβει τα χέρια του. Ποιο το πλάνο του Ισπανού προπονητή. 

Πάνοπλη, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Δημήτρη Κολοβέτσιο, πηγαίνει η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (19:30) στο ΟΑΚΑ. 

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μανόλο Χιμένεθ είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που όμως ουσιαστικά ετοιμάζεται για τα ημιτελικά Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Η προετοιμασία της «Ένωσης» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση στις 10:30 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. 

Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει σε 4-3-3 με τους Μπάρκα, Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο (αουτσάιντερ Βάργκας και Πατίτο) και Αραούχο. 

Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου