ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Οζίλ: «Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσω»

Article CoverOzil: "We will soon clear up whether to renew"

The ace Arsenal, Mesut Ozil has revealed that soon will meet again with the Gunners to take the final decision on whether to remain in North London.

The renewals of contracts of Alexis Sánchez and Mesut Ozil are the two issues "burn" the moment Arsenal.

Regarding the alleged Ozil German midfielder awaits the decision of Arsene Wenger on whether to remain at the helm to see if it will sign the renewal of his contract which expires in 2018.

However, the same statements in Germany revealed that soon there will be important developments that concern the future of Arsenal.

"I have a contract until 2018 and I feel good. We will soon talk and I'll take my decision, "said Ozil.
===Οζίλ: «Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσω»

Ο άσος της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ αποκάλυψε πως σύντομα θα συναντηθεί εκ νέου με τους Κανονιέρηδες για να πάρει την οριστική απόφαση σχετικά με το αν θα παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο.
Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ είναι τα δύο θέματα που «καίνε» τη δεδομένη στιγμή την Άρσεναλ.

Αναφορικά με τον Οζίλ εικάζεται ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός περιμένει την απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ σχετικά με το αν θα παραμείνει στο τιμόνι για να δει αν τελικά θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2018.

Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του στη Γερμανία αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν το μέλλον του στην Άρσεναλ.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 και αισθάνομαι καλά. Θα μιλήσουμε σύντομα και θα πάρω την απόφασή μου», σχολίασε ο Οζίλ. 

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου