ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε "πράσινο φως" για την απόκτηση Ρομπέρτο

Ivan Savvidis lit "green light" for the acquisition of Roberto

The Vlantan Ivits has sought to obtain a goal for the new season and Roberto seems to be the case that covers all standard PAOK.

High in the transfer list PAOK is the former Olympic goalkeeper Roberto Jimenez, according to a report in "Arena" newspaper.

More specifically, as mentioned, Ivan Savvides has illuminated the "green light" to begin discussions on the acquisition of 31chronou goal from Espanyol, who has a key role in the group.

Based on the report, since Roberto is substitute of Diego Lopez is fertile ground for the acquisition and estimated that it can be done with that is around 1.5 million. Euro rights market. Note that Roberto has struggled this year in just four games in the Championship and two in the Cup.

However, one must not overlook the lacing of the Olympic as well that he was asked to leave Greece and go to Spain to be close to his family.
===Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε "πράσινο φως" για την απόκτηση Ρομπέρτο

Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και ο Ρομπέρτο φαίνεται πως είναι η περίπτωση που καλύπτει όλα τα στάνταρ του ΠΑΟΚ.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Arena".

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το "πράσινο φως" για να αρχίσουν οι συζητήσεις για την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα από την Εσπανιόλ, ο οποίος δεν έχει βασικό ρόλο στην ομάδα του.

Με βάση το δημοσίευμα, από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο είναι αναπληρωματικός του Ντιέγκο Λόπεθ υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του και εκτιμάται ότι αυτό μπορεί να γίνει με αγορά των δικαιωμάτων του που θα κυμαίνεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Ρομπέρτο έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 4 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και το ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Ισπανία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. 

Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου