ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Γκολάρα από τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις! (video)

http://edoelos.blogspot.gr/
Ένα απίστευτο γκολ σημειώθηκε στο φινάλε του Holbeach United-Worcester City για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να σκοράρει στο φινάλε με μονοκόμματο ψαλίδι και να οδηγεί τη σειρά σε επαναληπτικό αγώνα.


Ποιος είπε ότι το Κύπελλο Αγγλίας "αρχίζει" από την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου και τον 3ο γύρο, όπου μπαίνουν στη μάχη και οι ομάδες της Premier League; Στον αγώνα μεταξύ της Holbeach United και της Worcester City αποδείχτηκε το αντίθετο, καθώς σημειώθηκε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.
Το ματς ήταν για τον 2ο προκριματικό γύρο και η Worcester κρατούσε τη νίκη στα χέρια της όμως υπολόγιζε χωρίς τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Ρίκι Ντρούρι άφησε την εστία του στην τελευταία φάση του αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή και με ένα τρομερό μονοκόμματο ψαλίδι έφερε το ματς στα ίσα, κάτι που σημαίνει πως ο νικητής θα αποφασιστεί σε αγώνα ρεβάνς.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου