ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

"Μικραίνει" το γήπεδο της Μάλμε λόγω Ρεάλ

http://edoelos.blogspot.gr/
Η Μάλμε υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με τους Σουηδούς να "μικραίνουν" τις διαστάσεις του "Swedbank Stadion". Δείτε γιατί.
Με το sold-out να έχει ανακοινωθεί στο "Swedbank Stadion" για την αναμέτρηση της Μάλμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τετάρτη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, οι Σουηδοί
ετοιμάζοντας "πυρετωδώς" για την πρώτη εντός έδρας τους αναμέτρηση, στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη φετινή σεζόν.
Συνολικά οι διαστάσεις του γηπέδου της Μάλμε μειώθηκαν κατά ένα μέτρο ανά πλευρά, κι αυτό προκειμένου να ανακοπεί η επιθετική δύναμη των "μερένγκες". Αυτό παρατηρήθηκε την Τρίτη το πρωί, ενώ οι παλιές γραμμές του "Swedbank Stadion" είναι χαραγμένες κι ορατές με γυμνό μάτι.
Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπορεί να βρει κανείς τα δημοφιλέστερα συνθήματα των οργανωμένων οπαδών, κάτι που λειτουργεί ως παρότρυνση σ' αυτούς που θα βρεθούν στο "Swedbank Stadion" την Τετάρτη το βράδυ για να στηρίξουν τη Μάλμε. Έτσι κι αλλιώς, οι οπαδοί της Μάλμε, θεωρούνται από τους πιο φανατικούς στη Σουηδία. Αυτή τη φορά ,ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μάλμε θα είναι οι μισοί από το συνηθισμένο (3.000 από 6.000) προκειμένου να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της UEFA.
ADVERTISEMENT
Φτάνει η μείωση των διαστάσεων του γηπέδου για να ανακόψουν οι Σουηδοί τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση την Τετάρτη το βράδυ.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου