ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Πετάει φωτιές η Ρίγας και αγκαλιάζει τον τίτλο

Rivals PAOK: Rigas is on fire and embraces the title

Rigas defeated Dogavpils 4-1, remained at the top and at +6 with a match less than Riga and is on the way to winning the championship.

Train Riga, it's full for the championship! The opponent of PAOK in the League Phase of the Europa League defeated Dogavpils 4-1, achieving its fourth victory in the last five games.

Somehow, he remained at the top and shot the difference from the second Riga to +6, having a match less. Somehow, it's going... nail for the title, with seven games left for the final of the championship.

Explosive start for Rigas, who found two goals in two minutes. First in the 15th minute with Kigurs opening the score and immediately after in the 17th minute Markieff made it 2-0. Stuglis struck late in the half to extend the home side's lead, with Oss making it 4-0 in the 79th minute.

The same player was to score again in the 90th minute, this time in his team's net and shaped the final result (4-1).

*** Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Πετάει φωτιές η Ρίγας και αγκαλιάζει τον τίτλο

Η Ρίγας διέλυσε με 4-1 την Ντόγκαβπιλς, διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +6 με ματς λιγότερο από την Ρίγα και πάει… καρφί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τρένο η Ρίγας, πάει φουλ για το πρωτάθλημα! Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League διέλυσε με 4-1 την Ντόγκαβπιλς, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Κάπως έτσι, παρέμεινε στην κορυφή και εκτόξευσε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρίγα στο +6, έχοντας και ματς λιγότερο. Κάπως έτσι, πάει… καρφί για τον τίτλο, με επτά αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Εκρηκτική εκκίνηση για την Ρίγας, η οποία βρήκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών. Πρώτα στο 15’ με τον Κίγκουρς να ανοίγει το σκορ και αμέσως μετά στο 17’ ο Μαρκίεφ έγραψε το 2-0. Ο Στούγκλις χτύπησε στο φινάλε του ημιχρόνου για να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων, με τον Ος στο 79ο λεπτό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο ίδιος παίκτης έμελε να σκοράρει ξανά στο 90ο λεπτό, αυτή τη φορά στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-1).

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου