ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αραούχο δεν ξεχνά την ΑΕΚ: Με το «21» στην πλάτη στη νέα του ομάδα

Araujo does not forget AEK: With "21" on his back to his new team

Sergio Araujo will play for his new team, Cerro Porteno, with "21" on his back, once again showing his love for AEK.

Araujo is officially a player of Cerro Porteno and will reunite with Manolo Jimenez, creating a village in the Paraguayan team with a strong "yellow and black" element.

The Argentinian striker, in fact, chose to compete with the number "21" on his back, showing once again the love he has for AEK.

A two-way love, as Sergio Araujo succeeded and became loved not only by the world of the Union, but also by all the fans of Greece, both with his footballing quality and with his morals.

*** Ο Αραούχο δεν ξεχνά την ΑΕΚ: Με το «21» στην πλάτη στη νέα του ομάδα

Ο Σέρχιο Αραούχο θα αγωνίζεται στη νέα του ομάδα, Σέρο Πορτένιο, με το «21» στην πλάτη, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του προς την ΑΕΚ.

Ο Αραούχο αποτελεί και επίσημα παίκτης της Σέρο Πορτένιο και θα ξανασμίξει με τον Μανόλο Χιμένεθ, δημιουργώντας μια παροικία στην ομάδα της Παραγουάης με έντονο το «κιτρινόμαυρο» στοιχείο.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, μάλιστα, επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «21» στην πλάτη, δείχνοντας για ακόμα μια φόρα την αγάπη που έχει για την ΑΕΚ.

Μια αγάπη αμφίδρομη, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο κατάφερε και έγινε αγαπητός όχι μόνο στον κόσμο της Ένωσης, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας, τόσο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα όσο και με το ήθος του.

Πηγή: SportFM.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου