ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Κίμιχ, Γκορέτσκα και Ρουίθ στη μεταγραφική λίστα του Φλικ

Kimmich, Goretzka and Ruiz on Flick's transfer list

Hansi Flick always has in mind the strengthening of Barcelona and according to the newspaper "Sport" he has asked the management for three players, in view of January or next summer.

This report states that Flick has Bayern Munich's Joshua Kimmich and Leon Goretzka and Paris Saint-Germain's Fabian Ruiz on his shortlist.

There had been an agreement for Kimmich since the summer, but the finances of the Catalan club did not allow the completion of the transfer.

Regarding Ruit, who has a contract with Paris until the summer of 2027, his case has been personally taken up by the president of the "blaugrana", Joan Laporta.

Paris are open to signing him after signing Joao Neves from Benfica, who plays in the same position.

*** Κίμιχ, Γκορέτσκα και Ρουίθ στη μεταγραφική λίστα του Φλικ

Ο Χάνσι Φλικ έχει στο μυαλό του πάντα την ενίσχυση της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» έχει ζητήσει από τη διοίκηση τρεις παίκτες, ενόψει του Ιανουαρίου ή του επόμενου καλοκαιριού. 

Το ρεπορτάζ αυτό αναφέρει πως ο Φλικ έχει στη λίστα του τον Τζόσουα Κίμιχ και τον Λεόν Γκορέτσκα από την Μπάγερν Μονάχου και τον Φαμπιάν Ρουίθ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τον Κίμιχ είχε υπάρξει συμφωνία από το καλοκαίρι, αλλά τα οικονομικά της ομάδας της Καταλονίας δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Σχετικά με τον Ρουίθ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το καλοκαίρι του 2027, την υπόθεση του έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.

Η Παρί είναι ανοικτή στην παραχώρηση του, μετά την απόκτηση του Ζοάο Νέβες από την Μπενφίκα, που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου